Ord der inspirerer


Der findes ingen øvre grænse for, hvad vi som mennesker kan opnå, når vi indser at vi selv indeholder de ressourcer og løsningsmuligheder der skal til for at overkomme enhver kamp. Med dette udgangspunkt inviterer og inspirerer Magnus Hansson sit publikum til at opnå, bevare eller genfinde motivationen til at udforske deres fulde potentiale.

Magnus taler levende og hudløst ærligt om de erfaringer og oplevelser han gjorde sig i karrieren som jægersoldat og om den efterfølgende PTSD-diagnose der vendte op og ned på alt. Magnus er den første jægersoldat der offentligt fortæller om sin PTSD-diagnose. Derfor er der med garanti ikke hørt et foredrag som dette før.

Foredraget er til for dem som er nysgerrige på at se en anden side af Jægerkorpset, dem som har erfaring med PTSD eller ønsker at vide mere og dem som vil have indsigt i, hvad et menneske rent faktisk kan overkomme af modgang i livet. Gå ikke glip af et foredrag der vil overraske, bevæge og inspirere.

Foredragene varierer i tid, men der er altid mulighed for efterfølgende spørgsmål og billeder. Der vil desuden være mulighed for at købe og få signeret Magnus’ selvbiografi Altid fremad – en jægersoldats kamp.
Altid Fremad


Magnus Hanssons foredrag Altid Fremad! er en inspirerende og levende fortælling. Efter fire udsendelser til Afghanistan, med flere traumatiske nærdødsoplevelser til følge, gennemlever Magnus en dyster periode, mens han stadig passer sit arbejde i korpset. Magnus betaler en høj pris i form af en PTSD-diagnose, inden han får bremset nedturen og indleder jagten på et nyt mål: Kærlighed, harmoni og fred fra sine indre dæmoner.

Altid Fremad! er en barsk historie fortalt med ar på sjælen. En jægersoldat kan også knækkes. Men en jægersoldat kan også bygge sig selv op på ny!

Foredraget er helt nyt og har premiere i februar 2018. Til den tid er Magnus samtidigt aktuel i anden sæson af TV2’s programserie, Korpset – gjort af det rette stof.

Varighed ca. 1 time og 45 minutter og efterfølgende er der tid til spørgsmål.

Køb din billet herGennem Nåleøjet


Magnus Hansson beskriver i sit foredrag Gennem nåleøjet, om hvordan han forberedte sig fysisk og mentalt på jægerkorpsets optagelsesprøve. Fra sky menig soldat på Bornholm i halvdårlig form, udviklede han sig til den stærke personlighed, der med overskud trådte ind i rækkerne blandt Danmarks Elite som jæger nr. 362. Magnus deler ud af sine erfaringer med specifikt at træne sig op til et af verdens hårdeste specialstyrkeprøver og om hvordan vi som mennesker kan meget mere end vi tror.

Gennem nåleøjet egner sig særlig godt til personer der drømmer om at søge optagelse ved enten Jægerkorpset, Frømandskorpset og SSR, eller personer der lever for fysisk udfoldelse og søger inspiration til at yde sit bedste under stærkt pres.

Foredraget er helt nyt og har premiere i januar 2018. Som udgangspunkt vil Gennem Nåleøjet kun afholdes eksklusivt, for at lægge vægt på den enkeltes oplevelse og udbytte. Der vil derfor kun være få pladser til rådighed ved hvert foredrag.

Varighed ca. 1 time og 45 minutter og efterfølgende er der tid til spørgsmål.

Køb din billet herMilitær- og politirabat


Magnus Hansson støtter dem som vover, for vores ve og vel. Derfor er der ved alle foredrag 10% militær- og politirabat for at tjenestegørende ved Forsvaret og Hjemmeværnet, politibetjente og militær- og politiveteraner. Information forefindes ved billetbooking til det enkelte foredrag.
Eksklusive foredrag


Du kan også booke Magnus Hansson til eksklusivt at komme ud at holde foredrag ved dig.  Der er to muligheder for eksklusive foredrag:

  • Lukket foredrag
  • Erhvervs foredrag

Ved begge muligheder, kan du til din foredragsbooking vælge blandt enten de aktuelt udbudte foredrag, eller lave en forespørgelse på et særligt foredrag om et ønsket emne.

Kontakt Magnus, for yderligere uforpligtende information om muligheder.

Book Magnus Hansson

Kommende foredrag

No event found!